syurga hawa produk

SYURGA HAWA

Cara Besarkan Payudara Dengan Mudah


payudara besar syurga hawa

Ceritanya bermula disini…

                   ….Selepas je habis menyusukan anak akak ni, semuanya berubah.. Kalau dulu payudara akak besar tegang, kini ia jatuh kecut layut… Macam macam akak buat untuk kembalikan asset akak yang dulu tapi tinggal harapan. Segala jenis krim dari dalam dan luar negara, segala jenis minyak termasuk pil hormon kononnya dapat naikkan payudara akak untuk kembali besar tegang tapi langsung tiada kesan. Akak nak sangat asset idaman akak yang dulu dulu ketika zaman remaja anak dara sunti.Inilah antara aset paling berharga bagi kaum hawa…


syurga hawa montok

….Sekarang semuanya berubah

Akak mana ada masa sangat untuk menjaga diri dari atas kepala sampai ke kaki..Mana sempat, dengan urusan kerja di pejabat, uruskan anak anak kecil, termasuk uruskan hal rumah tangga. Berapa jam akak ada? Sedangkan masa rehat takde lagikan nak menjaga diri..Memang tak lah…

Tapi akak cuba juga cari jalan penyelesaian..Lepas akak mencari di google apa cara mudah nak naikkan semula payudara agar kembali besar dan tegang semula, akak terjumpa website “ni” yang menceritakan tentang masalah dan segala punca berkaitan dengan kaum hawa. Akak pun cuba produk SYURGA HAWA setelah paham apa masalah akak dan hanya perlu makan SYURGA HAWA dengan bimbingan dan dari pakar kecantikan, segala masalah akan selesai. Senang sangat tak perlu sakit kepala.. Hanya ikut je guide diberi dalam 7 hari badan sendiri akan bagi tindak balas..Jika badan sudah dapat kesan hanya teruskan sahaja. Banyak kesan dalaman dan luaran termasuk perubahan berat badan. Kurus dan langsing, asset tegang dan montok kembali termasuk miss v kembali ketat bagaikan anak dara..Suami kompom senyum gembira bila isteri mereka bagaikan bidadari..Hehehee…

Testimoni Lain Payudara Besar Tegang Montok Dengan Mudah Dan Pantas


syurga hawa tegang dan besarkan payudara

syurga hawa tegang dan besarkan payudara dalam 1 hari

syurga hawa payudara besar 1 botol

syurga hawa tegang dan besarkan payudara dalam 1 hari

syurga hawa payudara besar 1 botol

syurga hawa payudara besar 7 hari (1)

syurga hawa payudara tegang gebu

syurga hawa payudara tegang umur 47

syurga hawa payudara tegang umur 52

Sekarang Bagaimana Cara Saya Boleh Dapatkan Payudara Besar Tegang Dengan Mudah Dan Pantas?

Sebenarnya, punca masalah korang ni adalah berpunca dari masalah hormon. Bila hormon bermasalah, kitaran haid akan terganggu. So bila kitaran haid tak lancar, banyak toksin tersimpan dalam badan. Kerana itu badan susah nak montok walaupun sudah menjaga pemakanan dan bersukan. Kulit badan menjadi lembik tidak tegang dan semua asset jadi kecut layut umpama orang yang hampir menopause. Dengan SYURGA HAWA, hormon kembali aktif semula, Semua asset akan naik tegang dan pejal bagaikan ketika zaman anak dara remaja. Pakar kecantikan kami akan guide cara besar dan tegangkan payudara korang dengan cara paling mudah dan cepat. Hanya buat belian SYURGA HAWA, ikut guide pemakanan yang kita bagi dan update kesan dalam 7 hari untuk kita periksa semula apa kekurangan selepas badan bertindak balas dengan bahan bahan SYURGA HAWA. MUDAH dan CEPAT!

Macam Mana Nak Dapatkan SYURGA HAWA Nie?

Kami faham korang teruja sangat nak cuba SYURGA HAWA siap dengan bimbingan dari pakar kecantikan team SYURGA HAWA..Tapi sebelum itu kami nak pesan awal awal ..Tak semua orang mampu dapat kesan seperti yang diimpikan..Hanya mereka yang betul betul nak berjaya kene berkorban duit, masa dan tenaga je yang akan dapat cutting idaman seperti ala ala bintang BOLLYWOOD dan HOLLYWOOD
  • Sanggup ikut guide yang diberi dalam tempoh sebulan untuk dapatkan kesan pantas
  • Sanggup update perkembangan terbaru setiap 7-14 hari untuk memberitahu perubahan semasa
  • Sanggup bersabar dan bagi masa pada badan untuk memperbetulkan kitaran hormon dan haid jika masalah sebelum ini sedikit kronik.
  • Sanggup tunggu sehingga dapat badan yang diimpikan yang betul solid dalam tempoh tertentu walaupon sudah mendapat kesan pantas sebelum ini
RM400
RM360
RM260
RM160 FREE POS (PROMOSI)

Sila klik button di bawah laju-laju untuk TEMPAHAN:

Soalan Lazim

Siapa boleh makan SYURGA HAWA ni?

Gadis yang lepas akil baligh boleh makan SYURGA HAWA sehingga lebih 60 tahun keatas

Saya Ada darah tinggi dan kencing manis. Boleh makan ke?

Boleh.Sama ada masalah darah tinggi, kencng manis dan apa apa masalah kesihatan boleh gunakan SYURGA HAWA.Isi kandungan SYURGA HAWA tidak menggunakan bahan bahan lain dan ianya 100% herba dari tumbuhan hijau. So tiada kesan sampingan negatif. SIla rujuk pada PAKAR kecantikan kami untuk penerangan yang selanjutnya

Saya masih susukan anak kecil. Boleh tak makan SYURGA HAWA?

Boleh!

Ianya lebih baik kerana SYURGA HAWA dapat membantu memekat dan memperbanyakkan susu badan.Masalah susu badan sedikit dan asset menjadi kecut dan kecil ketika tempoh menyusukan bayi adalah disebabkan dari faktor gangguan hormon.

Gunakan SYURGA HAWA dengan segera bagi memperbetulkan masalah hormon dan juga kitaran haid anda sebelum menjadi lebih parah.

Masa Period/haid boleh makan tak?

TIDAK BOLEH!

Masa period adalah tempoh pembuangan toksin dalam badan wanita. Dalam tempoh ini biarkan semua toksin dan kekotoran dalam badan keluar sebelum sambung makan semula pada hari ke 10. Ini bagi mereka yang mempunyai kitaran haid normal yang mana pegeluaran darah haid tepat keluar 7 hari

Bagi mereka yang tidak normal dimana kitaran haid tidak tepat dan tidak cukup sehingga 7 hari, boleh terus makan selepas darah haid kering. Sila ikuti arahan dan pantang larang untuk dapat kesan pantas dan terbaik.Hubungi pakar kecantikan kita jika was was tentang kitaran haid ini

Saya dah umur 43. Dah 2 tahun tak period/datang haid.Boleh makan ke?

Boleh.

Sis ade masalah hormon yang sebabkan haid/period tidak datang. Gunakan SYURGA HAWA untuk perbetulkan semula hormon untuk haid kembali normal. Sebenarnya jika 2 tahun tak keluar haid tu adalah tanda awal untuk menopause. WAJIB rawat dengan segera untuk elakkan menopause kekal.

Ade kesan sampingan ke SYURGA HAWA ni?

TIDAK ADA!

SYURGA HAWA diperbuat dari 100% tumbuhan herba. Tidak ade kesan sampingan negatif dan ianya tidak memudaratkan.Ianya umpama sayuran hijau yang kita makan dalam menu harian.

Boleh saya tahu bahan bahan dalam SYURGA HAWA?

Bahan bahan Dalam Syurga Hawa :-

= Quercus Infectoria @ Manjakani
= Cathecu @ Buah Pinang
= Parameriae Cortex @ Kulit Kayu Rapat
= Piperis Betle Folium @ Daun Sireh
= Serbuk Mutiara

Selalunya berapa cepat kesan lepas makan SYURGA HAWA ni?

Kesan sebenarnya bergantung pada badan korang sendiri. Setiap orang mempunyai masalah penyakit yang berbeza. Korang kene tahu latar belakang diri korang dan kene tengok pda tahap:-

1.Sejarah kesihatan korang
2.Genetik dan keturunan
3.Tahap hormon terkini
4.Corak pemakanan harian
5.period cycle/kitaran haid setiap bulan
6.macam macam lagi punca

Kerana itu korang perhatikan perbezaan tindak balas dan kesan pada badan seseorang itu berbeza beza.Boleh tengok perbandingan kesan testimoni setiap orang berbeza beza ada yang makan SYURGA HAWA setengah jam sudah dapat kesan. Biasanya paling lewat 7 hari mesti sudah dapat rasakan tindakbalas.

SYURGA HAWA ada berapa kapsul dan bagaimana cara Pemakanan SYURGA HAWA

SYURGA HAWA ada 60 biji sebotol untuk sebulan penggunaan.

Kalau korang nak budget 2 biji sehari
Kalau korang nak kesan cepat 3 biji sehari

Untuk turunkan berat badan, korang kene makan 3 biji selepas bangun tidur pagi sebelum breakfast

Untuk korang nak naikkan berat badan, makan 3 biji selepas breakfast

Untuk jadikan perancang, makan waktu malam 2@3 biji sebelum bersama suami.

Korang jangan minum ais batu, air sejuk, caffein dan air kelapa untuk elakkan khasiat herba dalam SYURGA HAWA hilang dan menyebabkan kesan jadi lambat.

Pakar kecantikan kita akan monitor perkembangan pengguna dari masa ke semasa. Sila update kesan dalam 7 hari penggunaan untuk pakar kecantikan kami cek semula kekurangan bagi menambah baik kesan pada badan.

 

MISI DAN VISI KAMI

Menjadi Jenama no 1 pilihan wanita untuk CANTIK, SIHAT dan kelihatan lebih menarik bak model

 

HUBUNGI KAMI

Careline HOTLINE : 016-8990043

 

OPENING HOURS

Isnin Jumaat : 10:00am hingga 6:00pm

Sabtu: 10:00am hingga 2:00pm

Ahad: Closed

Copyright © SYURGAHAWA 2018

All Right Reserved